Kabar Perusahaan

  • Apa Diamond Blade?

    Apa Diamond Blade?

    Pisau pemotong berlian kalebu substrat lan awak piso.Substrat diwenehake karo leng cembung ing pinggir njaba disk, lan leng cembung disebarake kanthi sawetara alur dovetail ing sadawane keliling.Ikatan cembung pas terbalik...
    Waca liyane
  • Nuduhake akal sehat lading berlian

    Nuduhake akal sehat lading berlian

    Ing gesang padintenan, kita ora asring nemoni piranti berlian, mula wong-wong isih relatif ora ngerti, nanging yen kita pengin nggunakake, kita kudu ngerti akal sehat ing ngisor iki babagan piranti sing dilapisi inten.: 1. Bedane antarane lapisan diam amorf...
    Waca liyane
  • Alat Kebon Kita

    Alat Kebon Kita

    Nalika pruning dill ijo, kembang mawar, lan mawar;motong cabang lan godhong wortel, jagung, lan ketumbar ing kebon sayur;njaga pekarangan ijo ing kebon.Yen sampeyan mung nggunakake tangan, bisa nggawe kita katon bodho.Alat kebon nggawe ...
    Waca liyane
  • Piranti Kunci Soket We Kudu Ngerti

    Piranti Kunci Soket We Kudu Ngerti

    Sockets utamané digunakake kanggo ngencengi lan ngeculake mur lan bolts.Kunci soket ngidini kita ngirit luwih akeh gaweyan nalika makarya ing bengkel.Biasane, kita bisa nggunakake kunci soket kanggo pangopènan prasaja lan panggantos ban ing famil kita ...
    Waca liyane
  • Apa piranti tangan lan kegunaane

    Apa piranti tangan lan kegunaane

    Piranti tangan minangka salah sawijining bagean paling penting ing karya saben dina.Iki digunakake kanggo macem-macem kahanan kerja sing mbantu ngrampungake macem-macem industri lan tugas aplikasi, kayata nginstal, ngumpul, ndandani lan njaga.Miturut definisi, alat tangan, iku ...
    Waca liyane