Kabar produk

  • Piranti hardware sing umum digunakake

    Piranti hardware sing umum digunakake

    1. Obeng A alat digunakake kanggo corak meneng kanggo meksa menyang Panggonan, biasane karo lancip wedge-shaped sirah sing bisa dipasang menyang slot utawa kedudukan saka meneng sirah-uga dikenal minangka "obeng."2. kunci: Piranti tangan sing nggunakake prinsip pengaruh kanggo nggulung baut, ...
    Waca liyane
  • 1 menit kanggo mulang sampeyan babagan alat hardware sing umum digunakake

    1 menit kanggo mulang sampeyan babagan alat hardware sing umum digunakake

    Apa sejatine piranti keras sing asring kita guneman? Aja kuwatir, dina iki aku bakal ngenalake sampeyan kanthi rinci babagan piranti keras apa wae sing umum digunakake.Piranti hardware, dipérang miturut tujuan produk, bisa dipérang dadi hardware alat, konstruksi hardwar ...
    Waca liyane
  • Apa kategori piranti hardware-alat berlian & alat Welding

    Apa kategori piranti hardware-alat berlian & alat Welding

    Piranti berlian Alat abrasif yaiku piranti sing digunakake kanggo nggiling, nggiling lan polishing, kayata roda nggiling, rol, rol, roda edging, cakram grinding, grinder mangkok, gilingan alus, lan liya-liyane. kayata cir...
    Waca liyane
  • Apa kategori piranti hardware - alat pneumatik & alat ukur

    Apa kategori piranti hardware - alat pneumatik & alat ukur

    Piranti pneumatik, alat sing nggunakake udara sing dikompres kanggo nyopir motor udara lan ngasilake energi kinetik menyang jagad njaba, nduweni karakteristik ukuran cilik lan safety dhuwur.1. Jack palu: Uga dikenal minangka kunci pneumatik, iku alat efisien lan aman kanggo disassem ...
    Waca liyane
  • Apa kategori piranti hardware?

    Apa kategori piranti hardware?

    Piranti daya nuduhake piranti sing dioperasikake kanthi tangan, didhukung dening motor utawa elektromagnet sing kurang daya, lan nyopir sirah sing digunakake liwat mekanisme transmisi.1. Bor listrik: Alat sing digunakake kanggo ngebur bahan logam, plastik, lan liya-liyane. Nalika dilengkapi karo maju lan r ...
    Waca liyane
  • Carane njaga gilingan amba

    Carane njaga gilingan amba

    Penggiling sudut cilik minangka piranti listrik sing asring digunakake ing urip saben dina, nanging pangopènan penggiling sudut biasane ora digatekake, mula aku pengin ngelingake kabeh wong sing uga kudu dijaga ing proses panggunaan.1. Tansah priksa manawa kabel daya nyambungake ...
    Waca liyane
  • Apa iku gilingan amba

    Apa iku gilingan amba

    Gilingan sudut, uga dikenal minangka gilingan utawa gilingan cakram, minangka alat abrasif sing digunakake kanggo nglereni lan nggiling plastik sing diperkuat serat kaca. Gilingan sudut minangka alat listrik portabel sing nggunakake plastik sing diperkuat serat kaca kanggo nglereni lan polishing.Utamane digunakake kanggo ...
    Waca liyane
  • Apa set soket

    Apa set soket

    Kunci soket kasusun saka pirang-pirang lengen klambi kanthi bolongan heksagonal utawa bolongan rolas pojok lan dilengkapi gagang, adaptor lan aksesoris liyane.Iku utamané cocok kanggo twisting bolts utawa perkakas karo recesses banget panah utawa jero.Kanggo mburi nut utawa bolt mburi iku komp ...
    Waca liyane
  • Ana 2 cara penggilingan kanggo pemotong panggilingan

    Ana 2 cara penggilingan kanggo pemotong panggilingan

    Ana rong cara relatif kanggo arah feed saka workpiece lan arah rotasi pemotong panggilingan: pisanan panggilingan maju.Arah rotasi pemotong panggilingan padha karo arah feed pemotongan.Ing wiwitan potong ...
    Waca liyane
  • Kanggo mangerteni pemotong panggilingan, sampeyan kudu ngerti kawruh panggilingan

    Kanggo mangerteni pemotong panggilingan, sampeyan kudu ngerti kawruh panggilingan

    Nalika ngoptimalake efek panggilingan, agul-agul pemotong panggilingan minangka faktor penting liyane.Ing panggilingan sembarang, yen ana luwih saka siji agul-agul melu ing nglereni ing wektu sing padha, iku kauntungan, nanging akeh banget glathi melu nglereni ing sa ...
    Waca liyane
  • Kurang kawruh babagan kunci listrik

    Kurang kawruh babagan kunci listrik

    Kunci listrik duwe rong jinis struktur, jinis kopling safety lan jinis impact.Jinis genggaman safety jinis struktur sing nggunakake mekanisme genggaman safety sing tripped nalika torsi tartamtu tekan kanggo ngrampungake Déwan lan disassembly saka pa Utas ...
    Waca liyane
  • Kurang kawruh babagan bor listrik

    Kurang kawruh babagan bor listrik

    Lair saka piranti listrik ing donya diwiwiti karo produk bor listrik-ing taun 1895, Jerman ngembangake bor arus langsung pisanan ing donya.Bor listrik iki bobote 14 kg lan cangkange digawe saka wesi tuang.Iku mung bisa ngebor bolongan 4 mm ing piring baja. Sabanjure, a th ...
    Waca liyane
123Sabanjure >>> Kaca 1 / 3