108Pieces Socket Hand Tool Set

Katrangan singkat:

Set alat Soket 108PCS kanggo ndandani kluwarga dhasar. Iki kalebu ukuran umum 1/4″,1/2″. Kit alat sing kompak iki ngemot alat sing paling migunani kanggo ndandani mobil profesional, alat sing paling migunani lan penting.Iki khusus duwe soket impact.


Detail Produk

Tag produk

Fitur

1. Wide sawetara ukuran, kalebu 1/4″,3/8″,1/2″ukuran umum.
2.Tekstur lumahing karo matte Rampung utawa pangilon.
3.A macem-macem bahan bisa ditawakake kanggo milih. Kayata baja karbon perawatan panas, baja karbon non perawatan panas, CR-V dll.
4. BMC werna, ukuran, wangun, materi, bobot kabeh bisa diganti adhedhasar kabutuhan.
5. Socket karo manik gully, annular knurl, Kontraksi gulu, 6 titik utawa 12 titik
6.Ratched tangan 24T-72T.Meterial bisa baja Karbon, CR-V, CR-MO, 440CRV etc.There luwih saka 30 jinis pilihan nangani.
7. Isi bisa diganti sing perlu.
8. Duwe bagéan saka soket SAE.

Rincian

Panggonan Asal: Zhejiang China
Bahan: CR-V
Fungsi: Auto Tool Maintenance

Spesifikasi:
17 PCS 1/2″ Dr. Soket: 10,11,12,13,14,15,16,17,18,19,20,21,22,24,27,30,32mm
5 PCS 1/2″ Dr. Deep Soket: 14,15,17,19,22mm
2PCS 1/2″ Dr. Extension Bar: 5″&10″
1PC 1/2″ Dr. universal Joint
8PCS 1/2″ Dr. Torx Soket: E10,E11,E12,E14,E16,E18,E20,E24
1PC 1/2″ Dr. Tuick Reversible Ratchet Handle
2 PCS 1/2″ Dr. Tpark Plug Soket: 16mm & 21mm
1 PC Dr. 3 Way Adaptor
13 PCS 1/4″ Dr. Toket: 4,4.5,5,5,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14mm
8 PCS 1/4″ Dr. Teep Soket: 6,7,8,9,10,11,12,13mm
2PCS 1/4″ Dr. Extension Bar: 2″&3″
1 PC 1/4″ Dr. Universal Joint
1PC 1/4″ Dr. Cepet Reversible Ratchet Ngalahake
5PCS 1/4″ Dr. Torx Soket: E4,e5,e6,e7,e8
1PC 1/4″ Dr. Sliding T Bar 3PCS Hex Key Wrenches: 1.5,2,2.5mm
1 PC 1/4″ Dr. Spinner Handle 6″
18PCS 1/4″ Dr. Bit Soket: Sl4,5.5,6.5 Ph1,2 Pz1,2 Hex3,4,5,6 T8,10,15,20,25,27,30
17PCS Bit: SL8,10,12 T40,45,50,55,60 Ph3,4 Pz3,4 Hex7,8,10,12,14
1PC 1/2″ Dr. Bit Holder
1 PC Blow Mold Case

Paket: BMC + kotak Warna atau lengan Warna
Ukuran paket tunggal: 37.5*28.5*8.5 cm
Bobot reged tunggal: 6.5kg

Aplikasi

1. ndandani kluwarga dhasar
2. Profesi ndandani mobil
3. Reparasi motor
4. Nang endi wae sampeyan butuh alat soket

KENAPA PILIH KITA?

1. Pabrik supplier menehi rega paling apik
2. OEM olèh
3.Sample kasedhiya
4. Nduwe tim R&D profesional
5. Perusahaan milik negara kanthi kredit sing bisa dipercaya lan modal sing akeh.

Syarat-syarat pembayaran L/C, Western Union,
D/P, D/A, OA
Lead Time ≤1000 45 dina
≤3000 60 dina
≤10000 90 dina
Mode Transportasi Miturut segara
Miturut hawa
Miturut Express
Sampel kasedhiya
Tetembungane OEM

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita