Gunakake alat sing tepat kanggo proyek sing bener

Mottoku mesthi: gunakake alat sing tepat kanggo proyek sing bener.Iki soko aku sinau banget awal: saka wayahe aku miwiti urip piyambak, bapakku nggawe manawa aku duwe sawetara piranti.
Aku ngucapke matur nuwun kanggo iki.Iku isin (lan kadhangkala larang) nelpon tukang kanggo ndandani prasaja.Utawa, sampeyan bakal kejiret nalika sampeyan nemokake sikil kursi ruang makan goyah sadurunge tamu teka lan sampeyan ora duwe tembung kanggo ngencengi.
a palu.Pethel minangka workhorse saka kothak piranti apa wae.Sampeyan bisa digunakake kanggo nutupi kaleng cat, narik kuku sing salah, utawa nyopir tandha-tandha safety menyang amben kembang.Ana sawetara jinis, kalebu sirah bunder, sledgehammers, lan palu, nanging palu 16 ons kanthi kepala garpu lan mlengkung ing sisih siji kudu nangani paling akeh proyek lan ora abot banget kanggo digunakake.

未标题-2

Obeng 4-in-1.Apa sampeyan kudu ngencengi engsel sing longgar, ngumpulake dolanan utawa ngganti baterei, iki minangka alat sing paling terjangkau.Nerangake karo rong bit pengeboran sing bisa dibalik, kalebu loro warata lan loro salibpengeboran bit.Padha bisa diakses nang lan njaba nangani screwdriver.
A set saka tang.Standar telung Piece set kalebu enem-inch ngusapake joints, nuding lan diagonal (utawa nglereni) tang.Thin-nosed tang utamané efektif ing hard-kanggo-tekan panggonan, nalika tang diagonal becik yen sampeyan kudu Cut kabel.
Tang kanggo ilat lan alur.Tang luwes iki becik kanggo ngencengi fitting benang kayata saluran sink lan kenop puteran utawa katup.Gunakake kanggo ndandani pipa, mungkasi bocor, ngganti sirah pancuran, utawa narik katup sing macet supaya sampeyan bisa nggunakake pengaruh sing cukup kanggo mateni.

未标题-1

Set kunci pas.Kunci soket nindakake tugas sing padha karo kunci pas biasa, mung luwih efisien.Tinimbang tuku puluhan tombol, sampeyan bisa tuku gagang siji lan macem-macem ukuran kepala sing bisa dicopot.Kunci soket ratchet ngidini sampeyan nguripake nut utawa bolt tanpa kudu reposition alat ing gunung - kaya sampeyan kudu nggunakake kunci - nalika ana ora cukup kamar kanggo nguripake siji giliran lengkap.Set 25 soket cukup.
Lima alat ing siji.Gadget murah iki bisa dadi pisau tentara Swiss hardware.Iku padha karo spatula karo sudhut, agul-agul warata karo titik planing, mburi kothak nglawan titik kasebut, lan potong mlengkung.Gunakake minangka bisa utawa botol opener, scraper, Paint roller resik, screwdriver, etc malah bisa bantuan mbusak windows patri.
Bor tanpa kabel karo bit diganti.Sing paling intimidasi saka kabeh alat listrik yaiku bor tanpa kabel.Rega diwiwiti watara $35 lan pabrikan biasane nggawe baterei sing bisa diisi ulang sing tahan lama.Malah yen sampeyan kudu mbayar sethitik liyane, sampeyan bisa tuku set lengkap penggerek - penggerek, screwdrivers, hexes, lintang - kanggo nggawe minangka Versatile sabisa.Pengeboran tanpa kabel sing apik bakal ngidini sampeyan ngrampungake tugas kanthi luwih efisien tinimbang nganggo tangan.

1661154577755

Wektu kirim: Aug-22-2022