112pc Alat Profesional Set ing Kotak Aluminium

Katrangan singkat:


  • Tipe:Alat Repair & Maintenance Mobil
  • Bahan:Carbon Steel karo digawe panas
  • warna:Minangka ditampilake & Customized
  • rega:$35
  • Paket:Aluminium + Label Warna/Lengan + Kotak Karton
  • MOQ:500 set
  • Lead Time:75 dina
  • Kode Barang:SC-T0112
  • Detail Produk

    Tag produk

    独立站1

    1. 1/4 ", 3/8" produk soket klebu.
    2. Piranti tangan saben dina kalebu.
    3. Werna bisa diganti minangka kabutuhan.
    4. Material kanggo pilihan: baja karbon karo / tanpa perawatan panas utawa vanadium Chrome.
    5. Jeneng merek bisa dicithak ing kothak piranti utawa kemasan njaba.
    6. Packaging bisa minangka requirement.
    7. Kustomisasi nampa.

    dafa
    未标题-1(2)

    Spesifikasi

    1 pc 250mm tang pompa banyu baja karbon, rampung rampung
    1 pc 180mm kombinasi tang baja karbon, lengkap rampung
    1 pc 160mm tang diagonal baja karbon, rampung rampung
    1pc 300 mm dilengkapi tingkat
    3 pcs pensil tukang kayu
    1 pc 180mm gunting serbaguna, stainless steel
    9 pcs kunci hexkey 1.5-2-2.5-3-4-5-6-8-10mm baja karbon, satin rampung
    1 pc 200mm adj. kunci pas baja karbon, dilapisi nikel
    50 pcs 25mm bit set, baja karbon
    6 pcs obeng, baja karbon, SL3X75, 5X75, 5X100; PH0X75, PH1X100, PH2X125 mm
    4 pcs presisi obeng, baja karbon, SL2.5X50, 3.0X50; PH00X50, PH0X50 mm
    1 pc 18mm Knife cutter
    6 pcs 18mm cutter agul-agul
    1 pc pita pengukur 3mx16 PP/TPR
    1 pc 300g palu baja karbon
    1 pc pemegang bit magnetik
    1 pc 1/4" dr ratchet menangani baja karbon 45T
    1 pc 3/8" dr ratchet handle baja karbon 45T
    1 pc obeng nduwèni 1/4" soket
    1 pc 1/4" konektor
    2pc 1/4" extension bar baja karbon, satin rampung 50 lan 100mm
    1 pc 3/8 "soket busi baja karbon, satin rampung, 16 lan 21 mm
    10 pcs 1/4" dr soket 4-5-6-7-8-9-10-11-12-13mm, baja karbon, satin finish
    6 pcs 3/8" dr soket 14-15-16-17-18-19mm baja karbon, satin finish
    1 pc Kotak Aluminium

    Aplikasi

    1. ndandani kluwarga dhasar
    2. ndandani mobil
    3. Repair motor

    Apa milih kita?

    1. Dilengkapi kanthi lengkap, jinis mesin multi-profesional diproses ing pabrik kanggo kabeh proses pesenan, lan wektu pangiriman luwih tepat wektu.
    2. Pilihan bahan mentahan sing ati-ati, kualitas produk sing dipercaya.
    3. Produsen mrodhuksi lan ngedol independen, biaya-efektif.
    4. Macem-macem produk kanggo nggunakake sudhut.
    5. Inspektur kualitas khusus mriksa warna, ukuran, bahan lan kerajinan produk kanthi ketat.
    6. pesenan jumlah gedhe karo rega sarujuk.
    7. Pengalaman ekspor sing sugih, kenal karo standar produk saben negara.

    独立站2
    独立站3
    Syarat-syarat pembayaran T/T, L/C, Western Union, D/P, D/A
    Lead Time ≤1000 45 dina
    ≤3000 60 dina
    ≤10000 90 dina
    Mode Transportasi Miturut segara / dening udhara
    Sampel kasedhiya
    Tetembungane OEM

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita