125mm silikon karbida grinding wheel

Katrangan singkat:

Aplikasi: Polishing
Bahan: Alumina-Zirconia
Wangun: roll
Warna: Biru
Ukuran: 750*200 MM
Griya: E
MOQ: 1000 pcs
OEM: Ditampa


Detail Produk

Tag produk

官网截图

Apa milih kita?

1. Dilengkapi kanthi lengkap, jinis mesin multi-profesional diproses ing pabrik kanggo kabeh proses pesenan, lan wektu pangiriman luwih tepat wektu.
2. Pilihan bahan mentahan sing ati-ati, kualitas produk sing dipercaya.
3. Produsen mrodhuksi lan ngedol independen, biaya-efektif.
4. Macem-macem produk kanggo nggunakake sudhut.
5. Inspektur kualitas khusus mriksa warna, ukuran, bahan lan kerajinan produk kanthi ketat.
6. pesenan jumlah gedhe karo rega sarujuk.
7. Pengalaman ekspor sing sugih, kenal karo standar produk saben negara.

独立站2
独立站3
Syarat-syarat pembayaran T/T, L/C, Western Union, D/P, D/A
Lead Time ≤1000 45 dina
≤3000 60 dina
≤10000 90 dina
Mode Transportasi Miturut segara / dening udhara
Sampel kasedhiya
Tetembungane OEM








  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita