Gergaji Tanpa Kabel 12 inci, Baterei 3Ah lan Pengisi Daya Klebu, C002

Katrangan singkat:


  • Lead Time:30 dina
  • rega:Kanggo rembugan
  • MOQ:500 pcs
  • Jeneng produk:Gergaji Listrik Kab
  • warna:Abang+ireng
  • Materi:Logam + Plastik
  • ukuran:12 inch
  • Kacepetan tanpa beban:0-4200 rmp
  • Tegangan:21V
  • Motor:Motor Brushless Kab
  • Detail Produk

    Tag produk

    独立站1

    Fitur

    1. 21V baterei powered chainsaw karo 12-inch kurang kickback bar lan chain kanggo ngethok resik cepet lan gampang.

    2. chain saw daya iki ramah lingkungan, sepi, lan kurang pangopènan, nggawe sampurna kanggo nglereni lan trimming.

    chain saw listrik

    Spesifikasi

    1*12 inch gergaji

    2*3.0Ah baterei

    1 * pangisi daya

    1 * manual pangguna

    gergaji tanpa sikat
    gergaji tanpa kabel
    gergaji mesin 12 inch

    Aplikasi

    Digunakake kanthi akeh ing macem-macem setelan, kalebu ing wit, alas, peternakan, kebon, lan peternakan.

    Apa milih kita?

    1. Dilengkapi kanthi lengkap, jinis mesin multi-profesional diproses ing pabrik kanggo kabeh proses pesenan, lan wektu pangiriman luwih tepat wektu.
    2. Pilihan bahan mentahan sing ati-ati, kualitas produk sing dipercaya.
    3. Produsen mrodhuksi lan ngedol independen, biaya-efektif.
    4. Macem-macem produk kanggo nggunakake sudhut.
    5. Inspektur kualitas khusus mriksa warna, ukuran, bahan lan kerajinan produk kanthi ketat.
    6. pesenan jumlah gedhe karo rega sarujuk.
    7. Pengalaman ekspor sing sugih, kenal karo standar produk saben negara.

    独立站2
    独立站3
    Syarat-syarat pembayaran T/T, L/C, Western Union, D/P, D/A
    Lead Time ≤1000 45 dina
    ≤3000 60 dina
    ≤10000 90 dina
    Mode Transportasi Miturut segara / dening udhara
    Sampel kasedhiya
    Tetembungane OEM

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita