26 Pcs 3/4 Inch 26 Pcs Impact Socket Set Universal Socket Wrench Kanthi CR-MO Set Alat Kanggo Digunakake Otomatis

Katrangan singkat:


  • jeneng produk:26PCS 3/4 inch 26pcs Impact Socket Set
  • Bahan:40CR/CR-MO
  • warna:Ireng
  • rega:Kanggo rembugan
  • Paket:Kasus cetakan pukulan
  • MOQ:100 set
  • Lead Time:10 dina
  • Detail Produk

    Tag produk

    Fitur

    26 Pcs 3/4 Inch 26 Pcs Impact Socket Set Universal Kunci Soket dengan Chrome Vanadium Steel Alat Set untuk Penggunaan Otomatis

    * Potongan impact digawe saka baja vanadium krom premium gulung tugas abot kanggo nahan owah-owahan torsi sing ekstrim marang pengikat
    * Desain soket hex 6-titik nyegah rusak ing torsi dhuwur lan tekanan palu kanthi nggunakake impact lan kunci pas listrik
    * Tandha laser-etched banget katon ing finish fosfat ireng tahan korosi nggampangake kanggo ngenali ukuran soket drive, spek, lan pangukuran
    * Kasus cetakan jotosan sing kuwat lan kuwat duwe label ukuran soket kanggo panyimpenan sing diatur lan diamanake kanthi rong kunci tuas
    Set alat soket kanggo ndandani kluwarga dhasar. Iki kalebu ukuran umum 1/2 ". Kit alat kompak iki ngemot alat sing paling migunani kanggo ndandani mobil profesional, alat sing paling migunani lan penting.
    26 pcs 3 ing 4

    Spesifikasi

    ISI:

    17 PCS: 3/4" Soket: 21 22 23 24 26 27 28 29 30 3132 34 36 38 41 46 50mm

    3 PC: 1" Soket (50,55,60mm)
    2 PC: 3/4" Extension Bar (4", 20")
    1 PC: 3/4" Sliding T-Bar (20")
    1 PC: 3/4" Ratchet Handle
    1PC: 1" Sliding Head 1PC: 3/4" L Handle
    主图-04
    SOKET IMPACT (29)
    微信图片_20220511165150

    Apa milih kita?

    1. Dilengkapi kanthi lengkap, jinis mesin multi-profesional diproses ing pabrik kanggo kabeh proses pesenan, lan wektu pangiriman luwih tepat wektu.
    2. Pilihan bahan mentahan sing ati-ati, kualitas produk sing dipercaya.
    3. Produsen mrodhuksi lan ngedol independen, biaya-efektif.
    4. Macem-macem produk kanggo nggunakake sudhut.
    5. Inspektur kualitas khusus mriksa warna, ukuran, bahan lan kerajinan produk kanthi ketat.
    6. pesenan jumlah gedhe karo rega sarujuk.
    7. Pengalaman ekspor sing sugih, kenal karo standar produk saben negara.

    独立站2
    独立站3
    Syarat-syarat pembayaran T/T, L/C, Western Union, D/P, D/A
    Lead Time ≤1000 30 dina
    ≤3000 45 dina
    ≤10000 75 dina
    Mode Transportasi Miturut segara / dening udhara
    Sampel kasedhiya
    Tetembungane OEM







  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita