72pcs Profesional Chrome Vanadium Hand Socket Tool Set Kanthi DR.1/2" & 1/4" Soket, Spanner, Tang

Katrangan singkat:


  • jeneng produk:72pcs Profesional Chrome Vanadium Hand Socket Tool Set Kanthi DR.1/2" & 1/4" Soket, Spanner, Tang
  • Bahan:CR-V/Baja karbon
  • warna:salaka
  • rega:Kanggo rembugan
  • Paket:Kasus cetakan pukulan
  • MOQ:500 set
  • Lead Time:30 dina
  • Detail Produk

    Tag produk

    Fitur

    72pcs Profesional Chrome Vanadium Hand Socket Tool Set Kanthi DR.1/2" & 1/4" Soket, Spanner, Tang

    1. Wide sawetara ukuran, kalebu 1/4", 1/2" ukuran umum.

    2.Tekstur lumahing karo matte Rampung utawa pangilon.

    3.A macem-macem bahan bisa ditawakake kanggo milih. Kayata baja karbon perawatan panas, baja karbon non perawatan panas, CR-V dll.

    4. BMC werna, ukuran, wangun, materi, bobot kabeh bisa diganti adhedhasar kabutuhan.

    5. Socket karo manik gully, annular knurl, Kontraksi gulu, 6 titik utawa 12 titik

    6.Ratched tangan 24T-72T.Meterial bisa baja Karbon, CR-V, CR-MO, 440CRV etc.There luwih saka 30 jinis pilihan nangani.

    7. Isi bisa diganti sing perlu.

    72 bêsik

    Spesifikasi

    ISI:

    72PCS 1/4" 1/2" Set Soket
    10 PCS
    1/4" DR.SOKET(6PT):4,5,6,7,8,9,10,11,12,13 MM
    5 PCS
    1/4" DR.DEEP SOKET(6PT): 5,6,7,8,9 MM
    1 PC
    1/4"DR.EKSTENSI BARANG:3"
    1 PC
    1/4" DR.COUPLER
    1 PC
    1/4 "DR.SPINNER HANDLE: 6"
    2 PCS
    1/4" & 1/2" DR.CEPAT RATCHET nangani
    13 PCS
    1/2" DR.SOKET(6PT): 10,11,12,13,14,15,17,19,22,24,27,30,32 MM
    12 PCS
    1/2" DR.SPARK PLUG SOCKET: 16 MM & 21 MM
    1 PC
    1/2"DR.EKSTENSI BARANG:5"
    2 PCS
    1/2" & 1/4DR.JIONT UNIVERSAL
    8PCS
    Spanner: 10,11,12,13,14,15,17,19 MM
    3 PCS
    HEX KUNCI WRENCHES: 1.5,2,3 MM
    1 PC
    - PALU: 300G
    1 PC
    PLIER POMPA AIR: 10"
    1 PC
    LINESMAN PLIER: 6"
    1 PC
    Tang GRIP VISE: 10"
    14PCS
    -BIT: T10,15,20,25,27,30,40, FD3,4,5,6 MM PH1,2,3.
    5 PCS
    SDREWDRIVER SET: 6*100 MM, PH2*100 MM, 6*38 MM, PH2*38 MM, 8*200 MM
    1 PC
    BLOW CASE
    PACKING:
    MEAS
    NW
    GW
    Q'TY
    UKURAN 43X31X35CM
    22KGS
    23KGS
    4SET
    微信图片_20220511165150

    Apa milih kita?

    1. Dilengkapi kanthi lengkap, jinis mesin multi-profesional diproses ing pabrik kanggo kabeh proses pesenan, lan wektu pangiriman luwih tepat wektu.
    2. Pilihan bahan mentahan sing ati-ati, kualitas produk sing dipercaya.
    3. Produsen mrodhuksi lan ngedol independen, biaya-efektif.
    4. Macem-macem produk kanggo nggunakake sudhut.
    5. Inspektur kualitas khusus mriksa warna, ukuran, bahan lan kerajinan produk kanthi ketat.
    6. pesenan jumlah gedhe karo rega sarujuk.
    7. Pengalaman ekspor sing sugih, kenal karo standar produk saben negara.

    独立站2
    独立站3
    Syarat-syarat pembayaran T/T, L/C, Western Union, D/P, D/A
    Lead Time ≤1000 30 dina
    ≤3000 45 dina
    ≤10000 75 dina
    Mode Transportasi Miturut segara / dening udhara
    Sampel kasedhiya
    Tetembungane OEM







  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita