83 pcs set soket 1/4″ 3/8″ karo alat mekanik/set soket kunci pas/alat soket cr-v

Katrangan singkat:

83 pcs set soket 1/4″ 3/8″ karo alat mekanik/set soket kunci pas/alat soket cr-v


  • jeneng produk:83 pcs set soket 1/4" 3/8" dengan alat mekanik/set soket kunci pas/alat soket cr-v
  • Bahan:CR-V/Baja karbon
  • warna:salaka
  • rega:Kanggo rembugan
  • Paket:Kasus cetakan pukulan
  • MOQ:500 set
  • Lead Time:30 dina
  • Detail Produk

    Tag produk

    Fitur

    1. Wide sawetara ukuran, kalebu 1/4 "3/8" ukuran umum.
    2.Tekstur lumahing karo matte Rampung utawa pangilon.
    3.A macem-macem bahan bisa ditawakake kanggo milih. Kayata baja karbon perawatan panas, baja karbon non perawatan panas, CR-V dll.
    4. Socket karo manik gully, annular knurl, Kontraksi gulu, 6 titik utawa 12 titik
    5.Ratched tangan 24T-72T.Meterial bisa Carbon Steel,CR-V,CR-MO,440CRV etc.There luwih saka 30 jinis nangani opsi.
    6. Isi bisa diganti sing perlu.
    主图-03
    H1f7e3a13f40e45f5acfab4d83b95c919M
    Hffb8ab599f264d70bf2d990b7e1cb512Z

    Spesifikasi

    ISI
    9 PCS-SPANNER: 8,10,11,12,13,14,15,17,19 MM 4 PCS-
    KANGGO: 8*9 MM, 10*11 MM, 12*13 MM, 14*15 MM
    4 PCS-HEX KUNCI KUNCI: 4,5,6,8 MM
    9PC-1/4" DR.SOKET: 5,6,7,8,9,10,11,12,13 MM
    9PC-1/4" DR.DEEP SOKET: 5,6,7,8,9,10,11,12,13 MM
    1 PC-1/4DR.SPINNER GANGGUAN: 6"
    1PC-1/4"DR.SLIDING T BAR
    1 PC-1/4" DR.BIT NDUWE
    1 PCS-1/4" DR. EXTENSION BAR: 4"
    1 PCS-1/4 "DR.ENTENSION BIT HOLDER: 60 MM 10 PC-
    3/8" DR. SOKET: 10,11,12,13,14,15,17,19,22,24 MM
    2 PCS-3/8" DR. EXTENSION BAR: 3" lan 6"
    1 PCS-3/8" DR.SPARK PLUG SOKET: 21 MM
    1PC-3/8"DR.UNIVERSAL JOINT
    1PC-3/8" DR.CEPAT RATCHET nangani
    1 PC-3-WAY ADAPTOR3/8"
    24PCS-6.35 MM
    BITS: FD3,4,5,6,PH0,1,2,T8,10,15,20,PZ0,1,2,T25,27,30, H3,4,5,6,S1,2
    1 PC-1/4" ADAPTOR DR.BIT
    1 PC-BLOW CASE

    Apa milih kita?

    1. Dilengkapi kanthi lengkap, jinis mesin multi-profesional diproses ing pabrik kanggo kabeh proses pesenan, lan wektu pangiriman luwih tepat wektu.
    2. Pilihan bahan mentahan sing ati-ati, kualitas produk sing dipercaya.
    3. Produsen mrodhuksi lan ngedol independen, biaya-efektif.
    4. Macem-macem produk kanggo nggunakake sudhut.
    5. Inspektur kualitas khusus mriksa warna, ukuran, bahan lan kerajinan produk kanthi ketat.
    6. pesenan jumlah gedhe karo rega sarujuk.
    7. Pengalaman ekspor sing sugih, kenal karo standar produk saben negara.
    8.Produk & layanan konsultasi profesional.Saben konsultan dodolan minangka pakar ing bidang aksesoris alat listrik. Proses penjualan kabeh bakal nyedhiyakake pengadaan paling profesional.

    微信图片_20220511165150

    pembayaran & pengiriman

    Hdcf83eb202d44547a36f299c5ebac9d0L_02
    独立站2
    Syarat-syarat pembayaran T/T, L/C, Western Union, D/P, D/A
    Lead Time ≤1000 30 dina
    ≤3000 45 dina
    ≤10000 75 dina
    Mode Transportasi Miturut segara / dening udhara
    Sampel kasedhiya
    Tetembungane OEM
    MEAS 38.5*29.5*26.5CM
    NW 14KGS
    GW 15KGS
    Q'TY 3 PAKET

    FAQ

    Q1: Wonder yen sampeyan nampa pesenan cilik?
    A1: Aja kuwatir, hubungi kita. Kanggo nuduhake kualitas lan menehi klien luwih akeh, kita nampa pesenan cilik & pesenan sampel.

    Q2: Apa kauntungan sampeyan?
    A2: Kita wis nggawe produk alat saka 2000. Klien utama kita yaiku pengecer sing kondhang, wholeseller, insinyur bangunan ing pasar AS & Kanada.

    Q3: Apa rega ing situs web sampeyan minangka rega tutup?
    A3: Ora, iku mung kanggo referensi, kutipan pas adhedhasar requirementPlease hubungi kita kanggo rincian.

    Q4: Apa aku bisa mriksa sadurunge pangiriman?
    A4: Manawa, welcome kanggo mriksa sadurunge delivery.Lan yen sampeyan ora bisa mriksa dhewe, pabrik kita duwe tim pengawasan kualitas profesional kanggo mriksa thegoods sadurunge kiriman kanggo njamin kualitas.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita