Resik & Rampung Fine Grit Non-Woven Convolute Wheel

Katrangan singkat:

  • Roda convolute dibangun kanthi mbungkus nilon sing ora ditenun, diresapi karo biji-bijian abrasif, ngubengi inti sing atos kanggo mbentuk roda homogen.
  • Rosalind


Detail Produk

Tag produk

Fitur

  • Gandum karbida silikon kanggo tingkat potong cepet lan finish sing paling apik;
  • Nyedhiyakake daya tahan sing paling apik, mbusak saham, lan finish sing paling apik kanggo nambah produktivitas;
  • Non-logam kanggo ora kontaminasi workpiece

Rincian

Panggonan Asal: Jiangsu, China
Bahan: Nilon non-anyaman, diresapi karo biji-bijian abrasif
Fungsi: Deburring, Finishing

Spesifikasi:
Gandum: Aluminium Oksida lan Silicon Carbide

Ukuran: 6*1*1.6*1.6*1.6 cm

Aplikasi

  • Kapadhetan Sedheng:Dibandhingake karo 8SF sing kompetitif, Titik wiwitan sing apik kanggo deburring, campuran, lan polishing weld umum.
  • Kapadhetan hard:Dibandhingake karo produk 9SF sing kompetitif, Apik banget kanggo deburring agresif, campuran
  • Kinerja ing Stainless Steel, Titanium lan Nikel Alloys

KENAPA PILIH KITA?

1. Dilengkapi kanthi lengkap, jinis mesin multi-profesional diproses ing pabrik kanggo kabeh proses pesenan, lan wektu pangiriman luwih tepat wektu.
2. Pilihan bahan mentahan sing ati-ati, kualitas produk sing dipercaya.
3. Produsen mrodhuksi lan ngedol independen, biaya-efektif.
4. Macem-macem produk kanggo nggunakake sudhut.
5. Inspektur kualitas khusus mriksa warna, ukuran, bahan lan kerajinan produk kanthi ketat.
6. pesenan jumlah gedhe karo rega sarujuk.
7. Pengalaman ekspor sing sugih, kenal karo standar produk saben negara.

Syarat-syarat pembayaran T/T, L/C, Western Union, D/P, D/A
Lead Time ≤1000 45 dina
≤3000 60 dina
≤10000 90 dina
Mode Transportasi Miturut segara / dening udhara
Sampel kasedhiya
Tetembungane OEM

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita