G0618 Carbide Tungsten Rotary Burrs Kanggo Metal Grinding

Katrangan singkat:

1. Cocog kanggo reresik lan deburring saka grinders workshop;

2.Packaging bisa disesuaikan;

3. Ngolah macem-macem logam, kekerasan bisa tekan HRC70


  • Nomer produk:PX-CB0003
  • Tipe:Tungsten Carbide Rotary Burr
  • Bahan:Tungsten Carbide Kab
  • Paket:Tabung plastik + kotak karton
  • Lead Time:15-30 Dina
  • Detail Produk

    Tag produk

    Fitur

    1. Digunakake akeh ing manufaktur;
    2. Double agul-agul: bisa digunakake kanggo gantian nglereni saka bahan alus lan hard, kang kondusif kanggo misahake chip;
    3. Ngolah macem-macem logam, kekerasan bisa tekan HRC70.

    Rincian

    Panggonan Asal: Zhejiang, China
    Bahan: Tungsten Carbide
    Fungsi: Die grinder, reresik lumahing

    Spesifikasi:

    NO.
    Ukuran
    KGS
    Ukuran Packaging
    wangun
    G0618
    6x6x18
    0,021
    85.5*20*20
    G

    UKURAN: 21*31*36 cm/125 pcs/ctn, 11.5kg
    Paket: Tas Kain + Stiker Warna/Kotak Warna + Stiker Warna/Kotak Putih + Stiker Warna/Blow Case/Karton
    Ukuran paket tunggal: 7*1.5*1.5 cm
    Bobot reged tunggal: 0.24kg

    Aplikasi

    1. Die grinder, reresik lumahing;
    2. Finishing cetakan logam;Ukiran Kerajinan, reresik burrs;
    3. Chamfering lan alur mesin bagean mechanical, etc.

    KENAPA PILIH KITA?

    1. Dilengkapi kanthi lengkap, jinis mesin multi-profesional diproses ing pabrik kanggo kabeh proses pesenan, lan wektu pangiriman luwih tepat wektu.
    2. Pilihan bahan mentahan sing ati-ati, kualitas produk sing dipercaya.
    3. Produsen mrodhuksi lan ngedol independen, biaya-efektif.
    4. Macem-macem produk kanggo nggunakake sudhut.
    5. Inspektur kualitas khusus mriksa warna, ukuran, bahan lan kerajinan produk kanthi ketat.
    6. pesenan jumlah gedhe karo rega sarujuk.
    7. Pengalaman ekspor sing sugih, kenal karo standar produk saben negara.

    Syarat-syarat pembayaran T/T, L/C, Western Union, D/P, D/A
    Lead Time ≤1000 45 dina
    ≤3000 60 dina
    ≤10000 90 dina
    Mode Transportasi Miturut segara / dening udhara
    Sampel kasedhiya
    Tetembungane OEM

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita