Kualitas apik taman listrik pruning shear dia cutter 32mm

Katrangan singkat:


  • Tipe:32mm Electric pruning nyukur
  • Bahan:baja karbon + plastik
  • warna:Minangka ditampilake & Customized
  • rega:Kanggo rembugan
  • Paket:BMC + Label Warna/Lengan + Kotak Karton
  • MOQ:200 set
  • Lead Time:30 dina
  • Detail Produk

    Tag produk

    独立站1

    Fitur

    1. nyukur pruning tanpa kabel, gampang digunakake nalika sampeyan ing ruangan.
    2. 2 batre sing kapasitas amba, bisa mbantu kanggo dangu karya.
    3. wis 1pc pangisi daya kanggo ngisi baterei, jinis bisa europe, american utawa jinis liyane sing pengin.
    4. bisa dikempalken ing kasus jotosan kanggo uga dilindhungi lan gampang kanggo njupuk metu.

    主图-01

    Spesifikasi

    1 pc gunting pruning tanpa sikat
    2pcs baterei 2amh + 4amh

    Diameter geser maksimal: 3,2cm.
    1. Ukuran bukaan bisa diganti antarane 2.5cm lan 3.2cm
    2. Gunting bobot: 1.3kg
    3. baterei Lithium: 16.8V-4AH siji, 16.8V-2AH siji.
    4. Gunakake wektu: 3-4 jam (siji baterei), siji pesawat karo 2 baterei
    5. Tegangan pengisian: 110 ~ 240v

    主图-02
    主图-03
    主图-05

    Aplikasi

    1. Digunakake kanggo ngethok wit lan pang-pang.
    2. Cocog kanggo kebon lan omah

    Apa milih kita?

    1. Dilengkapi kanthi lengkap, jinis mesin multi-profesional diproses ing pabrik kanggo kabeh proses pesenan, lan wektu pangiriman luwih tepat wektu.
    2. Pilihan bahan mentahan sing ati-ati, kualitas produk sing dipercaya.
    3. Produsen mrodhuksi lan ngedol independen, biaya-efektif.
    4. Macem-macem produk kanggo nggunakake sudhut.
    5. Inspektur kualitas khusus mriksa warna, ukuran, bahan lan kerajinan produk kanthi ketat.
    6. pesenan jumlah gedhe karo rega sarujuk.
    7. Pengalaman ekspor sing sugih, kenal karo standar produk saben negara.

    独立站2
    独立站3
    Syarat-syarat pembayaran T/T, L/C, Western Union, D/P, D/A
    Lead Time ≤1000 45 dina
    ≤3000 60 dina
    ≤10000 90 dina
    Mode Transportasi Miturut segara / dening udhara
    Sampel kasedhiya
    Tetembungane OEM

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita