100 x 16mm Wheel Grinding Kayu Datar

Katrangan singkat:

Jeneng produk: Flat Wood Grinding Wheel
Ukuran: 100 x 16 mm
Aplikasi: Polishing
MOQ: 1000 pcs
Werna: Silver / Emas / Abang / Ijo / Ireng
Bahan: 45 # Baja
Paket: Tas Opp utawa minangka syarat
OEM: Ditampa
Sample: kasedhiya
Fitur: Fleksibel


Detail Produk

Tag produk

Rincian

jinis: wheel abrasive
Jeneng produk: Flat Wood Grinding Wheel
Ukuran: 100 x 16 mm
Aplikasi: Polishing
MOQ: 1000 pcs
Werna: Silver / Emas / Abang / Ijo / Ireng
Bahan: 45 # Baja
Paket: Tas Opp utawa minangka syarat
OEM: Ditampa
Sample: kasedhiya
Fitur: Fleksibel

Aplikasi

Non-logam kayata kayu lan plastik

KENAPA PILIH KITA?

1. Dilengkapi kanthi lengkap, jinis mesin multi-profesional diproses ing pabrik kanggo kabeh proses pesenan, lan wektu pangiriman luwih tepat wektu.
2. Pilihan bahan mentahan sing ati-ati, kualitas produk sing dipercaya.
3. Produsen mrodhuksi lan ngedol independen, biaya-efektif.
4. Macem-macem produk kanggo nggunakake sudhut.
5. Inspektur kualitas khusus mriksa warna, ukuran, bahan lan kerajinan produk kanthi ketat.
6. pesenan jumlah gedhe karo rega sarujuk.
7. Pengalaman ekspor sing sugih, kenal karo standar produk saben negara.

Syarat-syarat pembayaran T/T, L/C, Western Union, D/P, D/A
Lead Time ≤1000 45 dina
≤3000 60 dina
≤10000 90 dina
Mode Transportasi Miturut segara / dening udhara
Sampel kasedhiya
Tetembungane OEM



  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita