115 x 22mm Blue Silicon Carbide Clean Strip Disc karo Serat Backing Pad

Katrangan singkat:

• Silicon Carbide Grit
• Mbusak Paint, teyeng lan weld discoloration
• daya stripping kuwat tanpa ngrusak lemah
• kaca serat Entangled tumindak minangka materi bantal kang ngalangi liwat mecah lan ngrusak materi
• Bisa digunakake kanggo polishing watu
• Bisa digunakake ing lumahing ora duwe aturan baku kayata Checker plate
• Kanggo nggunakake karo Angle Grinders


Detail Produk

Tag produk

Fitur

• Silicon Carbide Grit
• Mbusak Paint, teyeng lan weld discoloration
• daya stripping kuwat tanpa ngrusak lemah
• kaca serat Entangled tumindak minangka materi bantal kang ngalangi liwat mecah lan ngrusak materi
• Bisa digunakake kanggo polishing watu
• Bisa digunakake ing lumahing ora duwe aturan baku kayata Checker plate
• Kanggo nggunakake karo Angle Grinders

Rincian

Panggonan Asal: Zhejiang, China
Bahan: Aluminium Alloy, PVC
Fungsi: Grinding

Spesifikasi:

Tipe: Abrasive Disc
Jeneng produk: Clean Strip Disc
Bahan: Silicon Carbide
Ukuran Medidas (mm):115*22
RPM maks.: 5600
Bahan Backing: Fireglass Backing Pad
Mesin: Mesin Polishing Tangan
Warna: Biru
Aplikasi: Grinding
OEM: Ditampa

Aplikasi

1.Nyiyapake lumahing sadurunge welding;

2. Persiapan lumahing sadurunge lapisan ditrapake;

3. Paint lan mbusak lapisan epoxy

KENAPA PILIH KITA?

1. Dilengkapi kanthi lengkap, jinis mesin multi-profesional diproses ing pabrik kanggo kabeh proses pesenan, lan wektu pangiriman luwih tepat wektu.
2. Pilihan bahan mentahan sing ati-ati, kualitas produk sing dipercaya.
3. Produsen mrodhuksi lan ngedol independen, biaya-efektif.
4. Macem-macem produk kanggo nggunakake sudhut.
5. Inspektur kualitas khusus mriksa warna, ukuran, bahan lan kerajinan produk kanthi ketat.
6. pesenan jumlah gedhe karo rega sarujuk.
7. Pengalaman ekspor sing sugih, kenal karo standar produk saben negara.

Syarat-syarat pembayaran T/T, L/C, Western Union, D/P, D/A
Lead Time ≤1000 45 dina
≤3000 60 dina
≤10000 90 dina
Mode Transportasi Miturut segara / dening udhara
Sampel kasedhiya
Tetembungane OEM

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita