Purple Sanding Discs 100 Grit 8 bolongan pancing lan Loop Sand Paper

Katrangan singkat:


  • Lead Time:30 dina
  • rega:Kanggo rembugan
  • MOQ:500 pcs
  • Detail Produk

    Tag produk

    Rincian cepet

    Garansi: Ora ana Garansi
    Dhukungan khusus: OEM
    Panggonan Asal: Zhejiang, China
    Jeneng merek: Pexmientas
    Tipe: Sanding Disc
    Nama produk: Hook&Loop Sanding Disc
    Bahan: Keramik
    Aplikasi: Metal
    Ukuran Grit: 36-400
    Wujud: Bunder
    Backing: kertas bobot C
    Efek: Polishing apik

    Aplikasi

    Jeneng produk
    Pancing lan Loop Sanding Disc
    Abrasive
    Aluminium oksida / Keramik
    Grit
    60#80#120#180#240#320#400#600#800#1000#1200#
    Lumahing karya
    logam
    Fitur
    Lubang pra-punched dirancang kanggo seragam - pengamplasan kanthi tliti dhuwur, lapisan stearat emas sing luar biasa kanthi anti-clogging lan
    non-loading, plus sanding abrasive sing Kelembapan lan tahan panas

    KENAPA PILIH KITA?

    1. Dilengkapi kanthi lengkap, jinis mesin multi-profesional diproses ing pabrik kanggo kabeh proses pesenan, lan wektu pangiriman luwih tepat wektu.
    2. Pilihan bahan mentahan sing ati-ati, kualitas produk sing dipercaya.
    3. Produsen mrodhuksi lan ngedol independen, biaya-efektif.
    4. Macem-macem produk kanggo nggunakake sudhut.
    5. Inspektur kualitas khusus mriksa warna, ukuran, bahan lan kerajinan produk kanthi ketat.
    6. pesenan jumlah gedhe karo rega sarujuk.
    7. Pengalaman ekspor sing sugih, kenal karo standar produk saben negara.

    Syarat-syarat pembayaran T/T, L/C, Western Union, D/P, D/A
    Lead Time ≤1000 45 dina
    ≤3000 60 dina
    ≤10000 90 dina
    Mode Transportasi Miturut segara / dening udhara
    Sampel kasedhiya
    Tetembungane OEM

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita