Crankshaft Front Oil Seal Instal Kit Kanggo BMW

Katrangan singkat:


  • Tipe:Alat Repair & Maintenance Mobil
  • Bahan:Baja Karbon
  • warna:Minangka ditampilake & Customized
  • rega:Kanggo rembugan
  • Paket:BMC + Label Warna/Lengan + Kotak Karton
  • MOQ:200 set
  • Lead Time:30 dina
  • Detail Produk

    Tag produk

    独立站1

    Fitur

    1. Desain awet: bahan baja;digunakake kanggo mbusak lan nginstal segel lenga crankshaft ngarep
    2. Nomer bagean: 119221, 119222, 119223, 119224, 119231, 119233, 119234
    3. Fungsi: Alat Instalasi kanggo nyopir segel poros radial menyang ngarep blok mesin / extractor kanggo narik segel poros radial mbentuk ngarep pemblokiran engine.
    4. Kabeh bêsik diatur ing kasus jotosan-nyetak kanggo gampang panyimpenan lan transportasi

    SC-AT217 (1)

    Spesifikasi

    1X set alat pembongkaran segel oli crankshaft ngarep

    SC-AT217 (15)
    SC-AT217 (18)
    SC-AT217 (14)
    SC-AT217 (16)
    SC-AT217 (19)
    SC-AT217 (20)

    Aplikasi

    1. Alat instalasi kanggo nyopir segel poros radial menyang ngarep pemblokiran engine / extractor kanggo narik segel poros radial mbentuk ngarep pemblokiran engine.
    2. Kanggo N40 N42 N45 N45T N46 N46T N52 N53 N54 Mesin

    Apa milih kita?

    1. Dilengkapi kanthi lengkap, jinis mesin multi-profesional diproses ing pabrik kanggo kabeh proses pesenan, lan wektu pangiriman luwih tepat wektu.
    2. Pilihan bahan mentahan sing ati-ati, kualitas produk sing dipercaya.
    3. Produsen mrodhuksi lan ngedol independen, biaya-efektif.
    4. Macem-macem produk kanggo nggunakake sudhut.
    5. Inspektur kualitas khusus mriksa warna, ukuran, bahan lan kerajinan produk kanthi ketat.
    6. pesenan jumlah gedhe karo rega sarujuk.
    7. Pengalaman ekspor sing sugih, kenal karo standar produk saben negara.

    独立站2
    独立站3
    Syarat-syarat pembayaran T/T, L/C, Western Union, D/P, D/A
    Lead Time ≤1000 45 dina
    ≤3000 60 dina
    ≤10000 90 dina
    Mode Transportasi Miturut segara / dening udhara
    Sampel kasedhiya
    Tetembungane OEM

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita