Sabuk kahanan permukaan kasar medium alus

Katrangan singkat:

Sabuk iki bakal ninggalake pola ngeruk seragam, becik ing ngendi finish satin dikarepake.

Rosalind


Detail Produk

Tag produk

Fitur

1. Sabuk Conditioning lumahing agresif, nanging ora bakal gouge lumahing;
2. Becik kanggo ninggalake pola ngeruk satin Rampung;
3. Sabuk kahanan permukaan banget fleksibel lan universal digunakake.

Rincian

Panggonan Asal: Zhejiang, China
Bahan: serat bolong nilon, diresapi karo biji abrasif.
Fungsi: deburring, kahanan permukaan, buffing lan polishing

Spesifikasi:

Grit:Tan (Kasar): 60 - 80 Grit

Abang (Sedheng): 100 - 150 Grit

Biru (Apik): 220 - 320 Grit

Gray (Ultra Fine): 400 Grit

Aplikasi

1. Bisa digunakake ing mesin sabuk konvensional lan sander sabuk airfile
2. mbusak karat, finishing stainless steel uga nggawe garis lurus rampung disapu resik ing macem-macem logam lan wesi

KENAPA PILIH KITA?

1. Dilengkapi kanthi lengkap, jinis mesin multi-profesional diproses ing pabrik kanggo kabeh proses pesenan, lan wektu pangiriman luwih tepat wektu.
2. Pilihan bahan mentahan sing ati-ati, kualitas produk sing dipercaya.
3. Produsen mrodhuksi lan ngedol independen, biaya-efektif.
4. Macem-macem produk kanggo nggunakake sudhut.
5. Inspektur kualitas khusus mriksa warna, ukuran, bahan lan kerajinan produk kanthi ketat.
6. pesenan jumlah gedhe karo rega sarujuk.
7. Pengalaman ekspor sing sugih, kenal karo standar produk saben negara.

Syarat-syarat pembayaran T/T, L/C, Western Union, D/P, D/A
Lead Time ≤1000 45 dina
≤3000 60 dina
≤10000 90 dina
Mode Transportasi Miturut segara / dening udhara
Sampel kasedhiya
Tetembungane OEM

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita