10PCS Taman Alat Set Kanthi Kain Tas

Katrangan singkat:

1. Set alat gardening profesional iki dilengkapi kabeh sing perlu kanggo miwiti ngeduk, weeding, tanduran, aerating lan transplanting.

2. Big Scoop, Hand Trowel, Hand Garu, Kultivator lan Alat Transplantasi.Sampurna kanggo macem-macem tugas kalebu ngeduk, weeding, loosening lemah, aerating, transplanting lan liyane.


Detail Produk

Tag produk

Fitur

1. Tas Tote Panyimpenan Premium: Tas alat kebon sing kasar minangka organizer utama, digawe saka kain Oxford sing kuwat banget, minangka tas jinjing sing gampang diresiki sing tahan luh lan nglindhungi peralatan sampeyan;Lebokake alat ing kanthong jero, saben nganggo tali elastis, supaya gampang digawa menyang lan saka kebon sampeyan.
2. Ergonomic Handle Tools: Saben alat nduweni gagang alus sing digawe kanthi ergonomis, digawe saka TRP berkualitas tinggi, sing pas karo tangan cilik lan gedhe, ing ndhuwur iku, lagi dirancang kanthi intuisi kanggo nyedhiyakake akeh pengaruh lan ngirit gaweyan. lan ketegangan nalika nandur, nyilem, lan ngeduk.

Rincian

Spesifikasi:
Isine:
kaleng semprotan taman
sarung tangan
ember kain
prunning nyukur
gergaji lipat
telung mini shovel
telung tine rake
shovel cilik

Panggonan Asal: Zhejiang, China
Bahan: Aluminium alloy/stainless steel
Fungsi: Garden tool set
Paket: kotak warna + karton

Aplikasi

1. Kebon kotamadya
2. Kebon omah

KENAPA PILIH KITA?

1. Produsen, nawakake rega paling apik
2. OEM olèh
3.Sample kasedhiya
4. Nduwe tim R&D profesional
5. Badan usaha milik negara kanthi kredit sing bisa dipercaya lan modal sing akeh.

Syarat-syarat pembayaran T/T, L/C, Western Union, D/P, D/A
Lead Time ≤1000 45 dina
≤3000 60 dina
≤10000 90 dina
Mode Transportasi Miturut segara / dening udhara
Sampel kasedhiya
Tetembungane OEM

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita