PexCraft Alat Abrasif Tangan Robek JB-5 Amplas Kain Roll Amplas Amplas Amplas Amplas Huruf

Katrangan singkat:

Nama produk: sanding cloth roll
Aplikasi: Polishing
Bentuk: Cakram Bunder
Bahan: Aluminium Oksida
Sertifikat: ISO 9001
Fitur: Efisiensi Dhuwur
Sampel: Gratis!
OEM: Ditampa
Grit: 60#-600#
Paket: Karton


Detail Produk

Tag produk

Rincian

Panggonan Asal: China
Bahan: Aluminium oksida
Fungsi: grinding

Spesifikasi:

Nama produk: sanding cloth roll
Aplikasi: Polishing
Bentuk: Cakram Bunder
Bahan: Aluminium Oksida
Sertifikat: ISO 9001
Fitur: Efisiensi Dhuwur
Sampel: Gratis!
OEM: Ditampa
Grit: 60#-600#
Paket: Karton

KENAPA PILIH KITA?

1. Dilengkapi kanthi lengkap, jinis mesin multi-profesional diproses ing pabrik kanggo kabeh proses pesenan, lan wektu pangiriman luwih tepat wektu.
2. Pilihan bahan mentahan sing ati-ati, kualitas produk sing dipercaya.
3. Produsen mrodhuksi lan ngedol independen, biaya-efektif.
4. Macem-macem produk kanggo nggunakake sudhut.
5. Inspektur kualitas khusus mriksa warna, ukuran, bahan lan kerajinan produk kanthi ketat.
6. pesenan jumlah gedhe karo rega sarujuk.
7. Pengalaman ekspor sing sugih, kenal karo standar produk saben negara.

Syarat-syarat pembayaran T/T, L/C, Western Union, D/P, D/A
Lead Time ≤1000 45 dina
≤3000 60 dina
≤10000 90 dina
Mode Transportasi Miturut segara / dening udhara
Sampel kasedhiya
Tetembungane OEM




  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita