204PCS Kombinasi Bor Bit Set Multi-spesifikasi

Katrangan singkat:

1. Posisi akurat, cetha lan awet;

2. Komprehensif, kualitas dhuwur 204 pcs bor kit set.Iku kudu ing garasi ngarep.Aksesoris pengeboran standar lan presisi digunakake kanggo nangani macem-macem ukuran karya, kanthi efektif bisa mbantu ngrampungake tugas gedhe lan cilik.

3. Aplikasi dhuwur: cocok kanggo pengeboran lan polishing bahan logam kayata tembaga, wesi lan aluminium;stainless steel, kayu, plastik lan bahan liyane uga bisa digunakake.


Detail Produk

Tag produk

Fitur

1. Awet: materi kualitas dhuwur, umur layanan dawa, titik pamisah 135 °, presisi sampurna;
2. Umum: Cocog kanggo macem-macem bahan, gampang kanggo perforate bahan kayata quenched baja, alloy, wesi matak, plastik, kayu, etc.;
3. Kualitas dhuwur: proses nggiling lengkap, perawatan permukaan dilapisi titanium, kekerasan sing luwih dhuwur lan resistensi nyandhang sing luwih kuat.
4.Produk multi-spesifikasi: obeng, konektor drive, bor konstruksi, gergaji bolongan, bor flat woodworking lan produk liyane, kanthi macem-macem jinis.Variety Drill Bits kanggo kayu, logam, plastik lan masonry.

Rincian

Panggonan Asal: Jiangsu, China
Bahan: HSS, HSS + Co, Titanium plating, Black rampung.
Fungsi: Welding, Drilling, Carpentry, lan Instalasi Furnitur.

Spesifikasi:
35 * Titanium dilapisi HSS mata bor: 1.5X4,2X4,2.5X4,3X3,3.2X4,3.5X2,4X3,4.5X2,4.8X2,5,5.5X2,6,6.5X2,7 MM
32 * Mata bor kayu: 3X4,3.5,4X4,4.5,4.8X4,5,5.5,6,6.5X4,6.8,7,7.5,8X4,9,10X3
10 * Nutdriver: 4,5,6,7,8,9,10,11,12,13 MM
20*25 MM Obeng bit:
4 PC Slotted: 4,5,6,7 MM
3PC Phillips: #1, #2, #3
3PC Pozi:#1,#2,#3
6 PC Star: T10, T15, T20, T25, T30, T40
4 PC Hex: 3,4,5,6 MM
14*50 MM Obeng bit:
5 PC Slotted: 3,4,5,6,7 MM
3PC Phillips: #1, #2, #3
Bintang 3PC: #1, #2, #3
3 PC Hex: 4,5,6 MM
8 * Mata bor Masonry: 3,4,5,6,7,8,9,10 MM
4 * Lubang saws karo bolongan saw adaptor: 32,38,45,54 MM
1 * Lubang saws adaptor
4 * Bor Stoppers: 3,6,8,10 MM
4 * Penemu sekrup
1 * tombol Allen: 2.5 MM
1 * Pemegang Magnetik
1 * counter sink
6 * Datar kayu bit: 10,13,16,19,22,25 MM
1*10″ poros fleksibel
1 * Raket
60 * colokan tembok: 5,6 MM
UKURAN: 32*35*26.5 cm/3 set/10 kg
Paket: Stiker Warna/Kotak Warna + Stiker Warna/Kotak Putih + Stiker Warna/Blow Case/Karton
Paket tunggal ukuran: 31*34*8 cm
Bobot reged tunggal: 3kg

Aplikasi

1. Cocog kanggo pengeboran logam hard kayata stainless steel, 45 # baja, tembaga, wesi matak, aluminium alloy, uga plastik kayu lan logam alus liyane.
2. Apa sampeyan mekanik utawa penggemar DIY, set produk iki bisa ngancani sampeyan nganti suwe lan minangka mitra alat sing praktis lan larang regane.Ing wektu sing padha, iki uga minangka pilihan hadiah sing apik

KENAPA PILIH KITA?

1. Dilengkapi kanthi lengkap, jinis mesin multi-profesional diproses ing pabrik kanggo kabeh proses pesenan, lan wektu pangiriman luwih tepat wektu.
2. Pilihan bahan mentahan sing ati-ati, kualitas produk sing dipercaya.
3. Produsen mrodhuksi lan ngedol independen, biaya-efektif.
4. Macem-macem produk kanggo nggunakake sudhut.
5. Inspektur kualitas khusus mriksa warna, ukuran, bahan lan kerajinan produk kanthi ketat.
6. pesenan jumlah gedhe karo rega sarujuk.
7. Pengalaman ekspor sing sugih, kenal karo standar produk saben negara.

Syarat-syarat pembayaran T/T, L/C, Western Union, D/P, D/A
Lead Time ≤1000 45 dina
≤3000 60 dina
≤10000 90 dina
Mode Transportasi Miturut segara / dening udhara
Sampel kasedhiya
Tetembungane OEM

 


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita