12PCS TCT Hole Saw Kit Tungsten Carbide Tip Lubang Cutter Set

Katrangan singkat:

Gergaji bolongan karbida iki duwe tip karbida kanggo mesthekake bolongan sing resik, lancar lan akurat tanpa pinggiran sing rusak.Konstruksi baja paduan siji-potong sing padhet kanthi perawatan panas lan tembok ekstra kandel kanggo nambah daya tahan lan layanan tahan lama.


  • Lead Time:30 dina
  • rega:Kanggo rembugan
  • MOQ:500 pcs
  • Detail Produk

    Tag produk

    Fitur

    3 flat shank cocok kanggo paling latihan daya, ngethok bahan hard lan abrasive kaya kaca, fiberglass, ubin, granit, marmer, watu, lan porselen.

    Set hole saw ditrapake kanggo pengeboran Bench, pengeboran magnetik, pengeboran bedhil, pengeboran perkusi lan liya-liyane.Sampurna kanggo logam keras, piring stainless steel, tabung persegi, wesi, wesi, kayu, FRP lan lembaran logam umum liyane.

    Rincian

    Panggonan Asal: Zhejiang, China
    Bahan: Karbida, HSS, Baja Karbon
    Fungsi: Masonry Drilling

    Jeneng produk 12 Pcs TCT Hole Saw Kit Tungsten Carbide Tip Lubang Cutter Set dengan Titanium Dilapisi Pilot Bor Bit untuk Logam Keras Stainless Steel Besi Kayu Plastik
    Aplikasi Pengeboran Benda Kerja Logam
    Bahan Baja Karbon, HSS, Karbida
    Tipe Shank 3 Flat Shank
    Ukuran 16mm, 19mm, 22mm, 25.5mm, 29mm, 32mm, 35mm, 45mm, 51mm, 54mm

    KENAPA PILIH KITA?

    1. Dilengkapi kanthi lengkap, jinis mesin multi-profesional diproses ing pabrik kanggo kabeh proses pesenan, lan wektu pangiriman luwih tepat wektu.
    2. Pilihan bahan mentahan sing ati-ati, kualitas produk sing dipercaya.
    3. Produsen mrodhuksi lan ngedol independen, biaya-efektif.
    4. Macem-macem produk kanggo nggunakake sudhut.
    5. Inspektur kualitas khusus mriksa warna, ukuran, bahan lan kerajinan produk kanthi ketat.
    6. pesenan jumlah gedhe karo rega sarujuk.
    7. Pengalaman ekspor sing sugih, kenal karo standar produk saben negara.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita