37 PCS 1/2″ Set Kunci Soket Dr

Katrangan singkat:

37PCS 1/2″ Dr.Socket Wrench Set karo Ratchet Wrench lan Spanners kanggo Repair Mobil


Detail Produk

Tag produk

Fitur

1. Wide sawetara ukuran, kalebu 1/4″,3/8″,1/2″ukuran umum.
2. Lumahing tekstur kanthi finish matte utawa pangilon.
3. Macem-macem bahan bisa ditawakake kanggo milih.
4. BMC werna, ukuran, wangun, materi, bobot kabeh bisa diganti adhedhasar kabutuhan.
5. Soket karo gully manik, knurl annular, Kontraksi gulu, 6 titik utawa 12 titik

Rincian

Panggonan Asal: Shandong, China
Bahan: CR-MO CR-V
Fungsi: Auto Tool Maintenance

Spesifikasi:
19PCS1/2″ 6PT Soket :8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 27 30 32mm
12 PCS: Spanners 8-19mm
2 PCS Busi Soket 16 21mm
1 PC: 1/2 "Sliding T-Bar
1 PC: 1/2" Kunci Ratchet
1 PC: 1/2″ Universal Joint
1 PC: BMC
Paket: BMC
Paket tunggal Ukuran: 31.5*25.5*8 CM
Bobot Gross Tunggal: 10kg

Aplikasi

1. ndandani kluwarga dhasar
2. Profesi ndandani mobil
3. Reparasi Motor & Mobil
4. Nang endi wae sampeyan butuh alat soket

KENAPA PILIH KITA?

1. Biaya-efektif-Produsen gawé lan ngedol independen.
2. On-time delivery-Fully dilengkapi, mesin multi-profesional diproses ing pabrik kanggo kabeh proses pesenan.
3. Kualitas sing bisa dipercaya-Pilihan bahan mentah sing ati-ati, kontrol kualitas sing mlebu, kualitas produk sing dipercaya.
4. Profesional R & D tim-Produk anyar dikembangaké ajeg.
5. Perusahaan milik negara-Kredit sing dipercaya lan modal sing akeh.

Syarat-syarat pembayaran L/C, Western Union,
D/P, D/A
Lead Time ≤1000 45 dina
≤3000 60 dina
≤10000 90 dina
Mode Transportasi Miturut Segara
Sampel kasedhiya
Tetembungane OEM

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita