3PCS New Design Mini Kids Gardening Tool Set

Katrangan singkat:


  • Tipe:3PCS New Design Mini Kids Gardening Tool Set
  • Bahan:Gagang wesi + ABS
  • warna:Minangka gambar nuduhake
  • rega:Kanggo rembugan
  • Paket:BMC
  • MOQ:100 set
  • ukuran:32 cm * 13 cm * 5 cm
  • Lead Time:30 dina
  • Detail Produk

    Tag produk

    Fitur

    3PCS Kids Garden Hand Tool Set
    主图-07

    Spesifikasi

    ISI:

    1 * Nuding Shovel
    1 * Square Shovel
    1 * Rake telung untu
    主图-04
    详情-02
    微信图片_20220511165150

    Apa milih kita?

    1. Dilengkapi kanthi lengkap, jinis mesin multi-profesional diproses ing pabrik kanggo kabeh proses pesenan, lan wektu pangiriman luwih tepat wektu.
    2. Pilihan bahan mentahan sing ati-ati, kualitas produk sing dipercaya.
    3. Produsen mrodhuksi lan ngedol independen, biaya-efektif.
    4. Macem-macem produk kanggo nggunakake sudhut.
    5. Inspektur kualitas khusus mriksa warna, ukuran, bahan lan kerajinan produk kanthi ketat.
    6. pesenan jumlah gedhe karo rega sarujuk.
    7. Pengalaman ekspor sing sugih, kenal karo standar produk saben negara.

    独立站2
    独立站3
    Syarat-syarat pembayaran T/T, L/C, Western Union, D/P, D/A
    Lead Time ≤1000 30 dina
    ≤3000 45 dina
    ≤10000 75 dina
    Mode Transportasi Miturut segara / dening udhara
    Sampel kasedhiya
    Tetembungane OEM

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita