8PCS Garden Hand Tools karo Basket

Katrangan singkat:


  • Tipe:8PCS Taman Hand Tool Set
  • Bahan:Stainless Steel + Kayu
  • warna:Coklat + Perak
  • rega:Kanggo rembugan
  • Paket:BMC
  • MOQ:100 set
  • ukuran:29.5*18*16cm
  • Lead Time:30 dina
  • Detail Produk

    Tag produk

    Fitur

    Set Alat Tangan Taman Stainless Steel 8 PCS
    jdjd

    Spesifikasi

    ISI:

    1 * Gunting Pruning Bypass
    1 * Crack Weeder
    1 * Taman Rake
    1 * Sekop Taman
    1 * Garpu Tangan
    1 * Taman Transplanter
    1 * sarung tangan
    1 * bakul
    4
    2
    微信图片_20220511165150

    Apa milih kita?

    1. Dilengkapi kanthi lengkap, jinis mesin multi-profesional diproses ing pabrik kanggo kabeh proses pesenan, lan wektu pangiriman luwih tepat wektu.
    2. Pilihan bahan mentahan sing ati-ati, kualitas produk sing dipercaya.
    3. Produsen mrodhuksi lan ngedol independen, biaya-efektif.
    4. Macem-macem produk kanggo nggunakake sudhut.
    5. Inspektur kualitas khusus mriksa warna, ukuran, bahan lan kerajinan produk kanthi ketat.
    6. pesenan jumlah gedhe karo rega sarujuk.
    7. Pengalaman ekspor sing sugih, kenal karo standar produk saben negara.

    独立站2
    独立站3
    Syarat-syarat pembayaran T/T, L/C, Western Union, D/P, D/A
    Lead Time ≤1000 30 dina
    ≤3000 45 dina
    ≤10000 75 dina
    Mode Transportasi Miturut segara / dening udhara
    Sampel kasedhiya
    Tetembungane OEM

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita