6 PCS Mesin Diesel Timing Tool Kit kanggo Vauxhall / Opel 1.9 CDTI

Katrangan singkat:


  • Tipe:Alat Repair & Maintenance Mobil
  • Bahan:Baja Karbon
  • warna:Minangka ditampilake & Customized
  • rega:Kanggo rembugan
  • Paket:BMC + Label Warna/Lengan + Kotak Karton
  • MOQ:200 set
  • Lead Time:30 dina
  • Detail Produk

    Tag produk

    独立站1

    Fitur

    1. Alat pangaturan motor iki becik kanggo nyetel wektu kontrol mesin, kanggo owah-owahan sabuk wektu lan ndandani mesin liyane.
    2. Cocog kanggo kendaraan ing ngisor iki: Vauxhall/Opel: Astra-H (04-11), Astra-J (10-15), Cascada (13-15), Insignia (08-13), Signum (04-08) , Vectra-C (04-08), Zafira-B (05-12), Zafira-C Tourer (11-15);Saab:9-3 (04-10), 9-5 (05-10)
    3. Set cocok kanggo Opel Astra H, Signum lan Vectra C, kanggo huruf identifikasi mesin Z19DT (8V) lan Z19DTH (16V), uga kanggo mesin identik saka Saab, Alfa Romeo, Fiat lan Lancia.
    4. Digawe saka baja kekuatan dhuwur kanggo sturdiness lan kekiatan
    5. Kabeh bêsik diatur ing kasus jotosan-nyetak kanggo gampang panyimpenan lan transportasi.

    SC-AT065-9

    Spesifikasi

    Sekrup Alignment Camshaft
    Crankshaft Alignment Tools
    Ndandani Kanggo Alat Alignment Crankshaft
    Pin Tensioner

    SC-AT065-10
    SC-AT065-11
    SC-AT065-7
    SC-AT065-6
    SC-AT065-5

    Aplikasi

    1. MODEL MOBIL APLIKASI - Opel Vauxhall Astra, Astra-H, Signum, Vectra-C, Zafira-B, Saab 9-3, 9-5 Mesin sing ditrapake - 1.9 CDTi/ 1.9 TiD
    2. Kanggo pengenal engine: 1.9D CDTi: Z19DT, Z19DTH, Z19DTJ, Z19DTL;1.9D TiD: Z19DT, Z19DTH;1.9D TTiD:Z19DTR;1.9D XTTiD:A19DTR;2.0D CDTi/ecoFLEX: LBQ/A20DTL, LBR/A20DT, LBD/A20DT, LBD/A20DT.

    Apa milih kita?

    1. Dilengkapi kanthi lengkap, jinis mesin multi-profesional diproses ing pabrik kanggo kabeh proses pesenan, lan wektu pangiriman luwih tepat wektu.
    2. Pilihan bahan mentahan sing ati-ati, kualitas produk sing dipercaya.
    3. Produsen mrodhuksi lan ngedol independen, biaya-efektif.
    4. Macem-macem produk kanggo nggunakake sudhut.
    5. Inspektur kualitas khusus mriksa warna, ukuran, bahan lan kerajinan produk kanthi ketat.
    6. pesenan jumlah gedhe karo rega sarujuk.
    7. Pengalaman ekspor sing sugih, kenal karo standar produk saben negara.

    独立站2
    独立站3
    Syarat-syarat pembayaran T/T, L/C, Western Union, D/P, D/A
    Lead Time ≤1000 45 dina
    ≤3000 60 dina
    ≤10000 90 dina
    Mode Transportasi Miturut segara / dening udhara
    Sampel kasedhiya
    Tetembungane OEM

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita