Semen Carbide Circular Cutting Disc Woodworking Alat Rotary 85mm x 15mm

Katrangan singkat:

Specifications kanggo item iki
Jeneng merek Pexcraft
Piranti sing kompatibel gawan
Bahan sing Kompatibel kayu
Tipe Pengikat gawan
Tipe Rampung Rampung, Rampung, Rampung, Rampung, Rampung
Klebu Komponen inc , inc , inc , inc
Bobot Barang 1,38 ons
Bahan Bahan, Bahan, Bahan, Bahan, Bahan
MOQ 100 pcs
Tipe Sumber Daya Sumber Daya
wektu pangiriman Miturut jumlah


  • Bahan:Paduan Keras
  • Moq:100 pcs
  • warna:irisan
  • ukuran:4"-12" inch & inch liyane
  • Gigi:Customized
  • rega:Rembugan rega
  • wektu pangiriman:Jumlah
  • Paket:Minangka panjalukmu
  • Detail Produk

    Tag produk

    QQ截图20220506114407

    Fitur

    1. Nyaman lan awet: desain gagang ergonomis anyar, pengerjaan sing apik, sirah sing dipolesake pangilon;
    2. Multifungsi: digunakake kanggo loosening lemah tanduran, weeding, trimming lemah, transplanting ROOT lan tanduran;
    3. Kualitas dhuwur: desain alloy aluminium berkualitas tinggi, gampang dicekel gagang, entheng lan gampang digawa, pinggiran ora cetha, aman kanggo nggunakake, gampang muter lan mbusak suket.

    Rincian

    Panggonan Asal: Zhejiang, China
    Bahan: Aluminium Alloy, PVC
    Fungsi: Weeding

    Spesifikasi:
    1 * Taman Rake 31.5*7.3*5.5cm/240g
    UKURAN: 41*38*30 cm/10/50 sets/13kg
    Paket: Tas Kain + Stiker Warna/Kotak Warna + Stiker Warna/Kotak Putih + Stiker Warna/Blow Case/Karton
    Ukuran paket tunggal: 31.5*7.3*5.5 cm
    Bobot reged tunggal: 0.24kg

    Aplikasi

    1. Taman harrow telung untu karo gagang nyaman
    2. Desain telung untu ndadekake karya weeding luwih gampang.
    3. Becik hadiah gardening, hadiah praktis, cocok kanggo macem-macem kesempatan lan preian.

    KENAPA PILIH KITA?

    1. Dilengkapi kanthi lengkap, jinis mesin multi-profesional diproses ing pabrik kanggo kabeh proses pesenan, lan wektu pangiriman luwih tepat wektu.
    2. Pilihan bahan mentahan sing ati-ati, kualitas produk sing dipercaya.
    3. Produsen mrodhuksi lan ngedol independen, biaya-efektif.
    4. Macem-macem produk kanggo nggunakake sudhut.
    5. Inspektur kualitas khusus mriksa warna, ukuran, bahan lan kerajinan produk kanthi ketat.
    6. pesenan jumlah gedhe karo rega sarujuk.
    7. Pengalaman ekspor sing sugih, kenal karo standar produk saben negara.

    Syarat-syarat pembayaran T/T, L/C, Western Union, D/P, D/A
    Lead Time ≤1000 45 dina
    ≤3000 60 dina
    ≤10000 90 dina
    Mode Transportasi Miturut segara / dening udhara
    Sampel kasedhiya
    Tetembungane OEM











  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita