pemotong rumput listrik pemotong rumput kanthi baterei lithium

Katrangan singkat:


  • Tipe:Set perkakas tangan repaire ngarep
  • Bahan:Baja Karbon
  • warna:Minangka ditampilake & Customized
  • rega:Kanggo rembugan
  • Paket:BMC + Label Warna/Lengan + Kotak Karton
  • MOQ:500
  • Lead Time:30 dina
  • Detail Produk

    Tag produk

    独立站1

    Fitur

    1. Free expansion gesper.1-30cm dhuwur luwes

    2. Kepala pemangkas bisa diatur

    3. Nyaman nangani, non-slip desain

    SC-HT12L003 09
    详情-10

    1 pc mesin pemotong rumput 450W

    5 pc pisau plastik

    1 pc Pisau mental stainless steel

    1 pc Pengisi Daya

    1 pc Lithium baterei 3000Ah

    1 pc Handle

    1 pc Instruksi manual

    Paket: kotak bergelombang (92*15*15 CM)
    6 set/CTN (94*32*52 CM)

    Apa milih kita?

    1. Dilengkapi kanthi lengkap, jinis mesin multi-profesional diproses ing pabrik kanggo kabeh proses pesenan, lan wektu pangiriman luwih tepat wektu.
    2. Pilihan bahan mentahan sing ati-ati, kualitas produk sing dipercaya.
    3. Produsen mrodhuksi lan ngedol independen, biaya-efektif.
    4. Macem-macem produk kanggo nggunakake sudhut.
    5. Inspektur kualitas khusus mriksa warna, ukuran, bahan lan kerajinan produk kanthi ketat.
    6. pesenan jumlah gedhe karo rega sarujuk.
    7. Pengalaman ekspor sing sugih, kenal karo standar produk saben negara.

    独立站2
    独立站3
    Syarat-syarat pembayaran T/T, L/C, Western Union, D/P, D/A
    Lead Time ≤1000 45 dina
    ≤3000 60 dina
    ≤10000 90 dina
    Mode Transportasi Miturut segara / dening udhara
    Sampel kasedhiya
    Tetembungane OEM

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita